Het TimWeb tipgever programma

Ken jij iemand die op zoek is naar een uniek informatie systeem? Jouw simpele verwijzing naar TimWeb kan ons beide veel opleveren. Wij een nieuwe klant, jij een forse beloning. Iedere maand opnieuw. Net zo lang als de klant bij ons blijft. Geld verdienen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Ken jij iemand die op zoek is naar een uniek informatie systeem? Jouw simpele verwijzing naar TimWeb kan ons beide veel opleveren.

 
tipgever beloning timweb

Wij een nieuwe klant, jij een forse beloning. Iedere maand opnieuw. Net zo lang als de klant bij ons blijft. Geld verdienen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Hoe wordt je TimWeb tipgever?

 
Het is heel gemakkelijk om TimWeb tipgever te worden. Meteen nadat wij jouw registratie positief beoordelen ontvang je van ons een email bericht met een persoonlijke internet link. Als jouw relatie gebruik maakt van deze link wordt hij automatisch met een cookie gekoppeld aan jouw tipgever account. Die koppeling blijft 30 dagen van kracht. Zodat wij hem bij een volgend bezoek ook herkennen als hij geen gebruik maakt van jouw speciale link.
 
Als de klant enthousiast is over TimWeb kan hij zich op onze website abonneren. Na de gratis proefperiode gaat zijn abonnement automatisch in voor de minimale periode van 1 jaar. Vanaf datzelfde moment ga jij verdienen. Wij belonen jouw tip met 10% van de totale huursom. Iedere maand opnieuw. Net zo lang als de klant blijft gebruiken.
 
En dat is nog niet alles; jouw beloning neemt zelfs toe als hij tussentijds meer gebruikers of duurdere edities afneemt.

Een klant die b.v. 3 jaar aan de slag blijft met 5 gebruikers kan jou maar liefst een beloning van €1.782 opleveren.

Een klant die b.v. 3 jaar aan de slag blijft met 5 gebruikers kan jou maar liefst een beloning van €1.782 opleveren.

 

Achtergrondinformatie