Waar voelt Tim zich thuis?

Iedere organisatie heeft zijn eigen specifieke informatiewensen. Die gelden vandaag maar morgen kan het zomaar zijn dat de wereld om ons heen weer nieuwe eisen stelt. Tim is een standaard applicatie die daar vanaf de eerste programmaregel geschikt voor is gemaakt.

Dat begint al met het associatieve gegevensmodel dat een gebruiker de volledige vrijheid biedt om zijn informatie naar eigen inzicht te rangschikken. Terwijl collega’s met een andere rol dat met dezelfde informatie op hun eigen manier kunnen doen. Maximale flexibiliteit zonder dat het chaotisch wordt. Daar zorgen vrij in te richten business rules en invulvoorschriften wel voor.

Alle schermen kunnen specifiek voor een organisatie of zelfs specifiek voor een afdeling of enkele medewerkers worden ingericht. In de meeste gevallen kan dat zelfs zonder te programmeren. Bij Softmakers noemen we dat modelleren. Wij kunnen dat snel en efficiënt. Zodat het voor de klant nooit ingewikkeld of kostbaar wordt.

Tim is niet gemaakt voor boekhouden of logistieke processen. Het is moeilijker om aan te geven waar Tim dan wél voor kan worden ingezet. Wij hebben inmiddels de ervaring dat er weinig grenzen zijn. Ook bij extreem grote hoeveelheden data of documenten staat Tim altijd zijn mannetje. Simpel zonder installatie aan de slag op een apparaat met een browser. Rechtstreeks vanuit onze TimCloud of als het echt nodig is on premise op een eigen server.

Tim is niet verlegen en is dus op de wereld gezet om zich overal vlot thuis te voelen. Een standaard applicatie met een stil verlangen voor toepassingen waar anderen voor terugdeinzen.

Verklap ons jouw wensen of die van een relatie en stel ons op de proef. Wij laten je graag zien hoe onze Tim daarmee om zou gaan!