Het Tim tipgever programma

Ken jij iemand die op zoek is naar een flexibel en praktisch informatiesysteem? Jouw simpele verwijzing naar Tim kan ons beide veel opleveren. Wij een nieuwe klant, jij een forse beloning. Iedere maand opnieuw. Net zo lang als de klant bij ons blijft. Geld verdienen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Ken jij iemand die op zoek is naar een uniek informatie systeem? Jouw simpele verwijzing naar Tim kan ons beide veel opleveren.

 
tipgever beloning timweb

Wij een nieuwe klant, jij een forse beloning. Iedere maand opnieuw. Net zo lang als de klant bij ons blijft. Geld verdienen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Hoe word je Tim tipgever?

 
Het is heel gemakkelijk om Tim tipgever te worden. Het begint met de knop hierboven om je te registreren. Wij zullen jouw registratie zo snel mogelijk beoordelen en nemen contact met je op om dit te bespreken. Als we goed bij elkaar blijken te passen bekrachtigen we onze toekomstige samenwerking met een tipgever overeenkomst. Klik hierboven op de knop over de spelregels als je de inhoud van deze overeenkomst vooraf wilt bestuderen.

Ken je iemand die mogelijk interesse heeft in Tim of kom je die net tegen? Vertel ze over Tim en Softmakers en breng ze met ons in contact. Dat kan bijvoorbeeld door te verwijzen naar onze website. Het is verstandig om zo snel mogelijk daarna aan ons door te geven dat jij de tipgever van deze relatie bent. Wij registreren dat meteen om te voorkomen dat iemand anders met jouw beloning aan de haal gaat.

Als de klant contact met ons opneemt zullen wij hem voorstellen aan Tim. Je kunt er op rekenen dat wij alles uit de kast gaan halen om hem te interesseren. Zodra hij besluit om met Tim aan de slag te gaan bieden wij hem een abonnement aan voor een minimale periode van 1 jaar. Vanaf datzelfde moment ga jij verdienen. Wij belonen jouw tip met 10% van alle omzet die wij aan de klant factureren. Niet alleen de huur maar ook alle diensten die wij mogelijk in rekening gaan brengen. Iedere maand opnieuw. Net zo lang als de klant blijft gebruiken. En ieder kwartaal ontvang jij automatisch jouw beloning.

Voor een klant die b.v. 3 jaar aan de slag blijft met 5 gebruikers kan jouw eenmalige verwijzing zo maar een beloning van €2.082 opleveren.

Een klant die b.v. 3 jaar aan de slag blijft met 5 gebruikers kan jou zo maar een beloning van €2.082 opleveren.

 

Whitepapers