Hallo! Ik ben Tim. Laten we elkaar versterken.

   

Het wordt steeds moeilijker om je te onderscheiden als IT partner. Alle spelers in jouw markt beloven immers dezelfde persoonlijke service, ruime ervaring en IT zonder zorgen. Als onze organisaties zouden samenwerken zal jou dat veel meer opleveren dan alleen extra omzet!


TEVREDENHEID

Je krijgt meer tevreden eindgebruikers die dankzij jou verlost zijn van de gebruikelijke problemen met documenten in centrale mappen en emails in persoonlijke postvakken.

VERTROUWEN

Je kunt klanten die hun informatiebehoefte niet kunnen vervullen met standaard software en geen behoefte of budget hebben voor maatwerk nu ook op het juiste spoor zetten.

TOEKOMST

Je kunt relaties beter helpen bij hun transitie naar de cloud en daarbij verder gaan dan advies over beveiliging en het inrichten van Office.


Klinkt dat goed maar ben je benieuwd hoe dat werkt? Simpel!
 
Je hoeft jouw relaties alleen maar te vertellen over onze Tim. Wij doen de rest.
 
Vanaf dat moment profiteer je stevig mee van alle omzet die wij maandelijks kunnen factureren. Zo lang als de klant een gebruiker blijft. Bovendien levert dat jou een sterkere binding met ze op omdat je eens temeer bereid bent gebleken om pro-actief mee te denken. En zo versterken wij elkaar blijvend in woord en daad.
 
Tim is een standaard online applicatie die moeiteloos aangepast kan worden aan iedere organisatie. Geen programmeren maar modelleren. Mede door de slimme integratie met Microsoft 365 levert hij toegevoegde waarde aan de werkprocessen die er bij jouw klant toe doen. En dat kunnen wij van Softmakers snel en efficiënt. Zodat jouw relatie niet enorm in de buidel hoeft te tasten.

Tim is een concept dat zich inmiddels in veel organisaties ruimschoots heeft bewezen. Grote ondernemingen met duizenden werknemers maar ook intensieve informatiewerkers in het MKB. Vanaf nu nog toegankelijker. Ook voor teams met een minder grote beurs.