Meer doen met minder mensen?

   

Medewerkers vinden, boeien en behouden. Ik geef het je te doen. Lost onze Tim dat op? Niet helemaal maar hij helpt je zeker om die uitdaging op gepaste wijze aan te gaan!


WERKVREUGDE

Goed geïnformeerde mensen voelen zich beter op hun gemak en presteren daardoor meer en beter. Collega’s die zelf alles gemakkelijk kunnen vinden werken sneller en verstoren elkaars ritme niet. Zo zet je mensen in hun kracht en zullen ze langer blijven.

FLEXIBILITEIT

Met Tim deel je op een unieke praktische manier alle informatie die er toe doet. Gewoon vierentwintig uur per dag en op iedere denkbare lokatie met een internetverbinding. Wel zo handig voor teamspelers die in deeltijd of vaker thuis willen werken.

CONTINUÏTEIT

Tim ondersteunt actief jouw werkprocessen en vormt op de achtergrond een database met kennis. Als er dan toch iemand vertrekt blijven zijn bevindingen behouden voor de organisatie en kan een vervanger gemakkelijker aan de slag.

Tim is een moderne online applicatie die zich inmiddels in veel organisaties ruimschoots heeft bewezen. Grote ondernemingen met duizenden werknemers maar ook intensieve informatiewerkers in het MKB. Vanaf nu nog toegankelijker. Ook voor teams met een minder grote beurs.