Hallo! Ik ben TimWeb. Wat leuk om u te zien.

Werken met zakelijke informatie. Bijna net zo ingewikkeld als noodzakelijk. Eigenlijk wil je alles kunnen bewaren. Als het maar niet teveel tijd kost.
Keuzes maken; lokaties om te bewaren. Als het later maar gevonden wordt. Door jezelf of door een collega. Want teamwork is gegevens delen. Ook als het veel is en de behoeftes verschillend. Eenieder heeft immers zijn eigen invalshoek.
 
Werken met zakelijke informatie. Bijna net zo ingewikkeld als noodzakelijk. Eigenlijk wil je alles kunnen bewaren. Als het maar niet teveel tijd kost.
 
Moeilijke Keuzes; lokaties om te bewaren. Als het later maar gevonden wordt. Door jezelf of door een collega. Want teamwork is gegevens delen. Ook als het veel is en de behoeftes verschillend. Eenieder heeft immers zijn eigen invalshoek.

Mappen? Mailboxen? Samen een structuur afspreken die voor iedereen werkt en je er met z’n allen aan houden? Zeg nou zelf; lukt dat? TimWeb helpt je graag.


ASSOCIATIES

Structuren werken niet. Die zijn te weinig flexibel. Het is immers knap lastig om vooraf te voorspellen hoe je later iets zoekt.
 
Informatie wil je fysiek maar op 1 plek vastleggen. En daarna wel op alle plaatsen kunnen tonen. Daar waar het er voor jou of jouw teamleden toe doet.
 
TimWeb kan het. Brengt alles voortaan ongelimiteerd met elkaar in verband. Mens en machine gaan eindelijk wat meer op elkaar lijken.

OFFICE 365

Informatie vastleggen moet eenvoudig zijn. Op een natuurlijke wijze één zijn met het bedrijfsproces. Neem nou email. Dat wil je kunnen vastleggen terwijl je het leest. En dan meteen voor de opvolging zorgen. Zodat je daarna vlot verder kunt met het volgende bericht. TimWeb doet het. Zonder dat je Outlook hoeft te verlaten. En dat geldt voor alle belangrijke Office 365 toepassingen.

INTEGRATIE

Informatie is vaak versnipperd. Aanwezig in verschillende systemen. Iedere toepassing heeft immers zijn eigen kracht. TimWeb kan goed koppelen. Haalt alle aanvullende informatie naar zijn eigen database. Zodat jij daar kunt combineren en rapporteren. Met slimme draaitabellen en grafische dashboards. Rechtstreeks vanuit de browser op kantoor of praktisch onderweg op een smartphone.

Installatie is niet meer nodig. Alles werkt rechtstreeks vanuit de Cloud in uw internet browser. Overal en altijd. Windows, Google en Apple. TimWeb staat klaar voor uw vliegende start!

LEES VERDER