Hallo! Ik ben TimWeb. Wat leuk om je weer te zien.

   

Wij hebben het succesvolle concept achter Tim voor Windows en TimMobile vertaald naar een hippe eigentijdse verschijning; TimWeb. Deze jongste telg in onze softwarefamilie is op 3 fronten sterker dan zijn populaire voorgangers;

SIMPELE START

Installatie is niet meer nodig. Alles werkt rechtstreeks vanuit de Cloud in jouw internet browser. Overal en altijd. Windows, Google en Apple. TimWeb staat klaar voor jouw vliegende start.

OFFICE 365

TimWeb vormt een ijzersterk duo met Office 365. Alles wat je daar maakt kun je moeiteloos bewaren. Voor jezelf en voor jouw hele team. Nooit meer zoeken naar documenten in mappen of mailboxen.

INTUITIEF

Een training is niet nodig. En als je toch twijfelt zijn er online handleidingen met video instructies. Als een kameleon past TimWeb zich aan de omstandigheden aan. Aan jouw organisatie, per team of zelfs per collega.

Een concept dat zich inmiddels in veel organisaties ruimschoots heeft bewezen. Grote ondernemingen met duizenden werknemers maar ook intensieve informatiewerkers in het MKB. Vanaf nu met TimWeb nog toegankelijker. Ook voor teams met een minder grote beurs. Tijd voor een nieuwe keuze?

LEES VERDER