Hallo!, Ik ben TimWeb. Wat leuk om u te zien.

 
Met CRM stelt u de klant centraal. Alles om hem optimaal te bedienen. Niet isoleren maar verbinden. Relaties, collega’s, processen en alle informatie die ze voedt. TimWeb heeft bijzondere eigenschappen. Omdat de eisen van morgen niet altijd hetzelfde zijn als die van vandaag;

FLEXIBEL

Bedrijven en personen. Met een unieke flexibiliteit om alle denkbare verhoudingen in beeld te brengen en te houden. Heden en verleden. Een zakenleven geldt immers nog maar zelden voor één of altijd dezelfde baas. CRM begint bij uw netwerk. TimWeb is ervoor gemaakt.

ASSOCIATIEF

TimWeb vormt een ijzersterk duo met Office 365. Alles wat u daar maakt kunt u moeiteloos bewaren. Breng ongelimiteerd verbanden aan met eerder vastgelegde informatie. De kracht van context. Omdat een geheel altijd meer inzicht geeft dan verspreide fragmenten.

COMMUNICATIEF

Volop ruimte voor alle vormen van communicatie. Inzicht en ondersteuning voor uw hele team. Initieer de fraaiste mailingen en volg ze daarna op de voet. Doelgroepen bepalen en leesgedrag vastleggen. TimWeb en MailChimp. Het beste uit 2 werelden.

Installatie is niet meer nodig. Alles werkt rechtstreeks vanuit de Cloud in uw internet browser. Overal en altijd. Windows, Google en Apple. TimWeb staat klaar voor uw vliegende start!

LEES VERDER