Hallo Ik ben Tim! Kan ik voor jou aan de slag?

   

Tim is een flexibele online toepassing waarmee je niet alleen emails en bestanden maar eigenlijk al jouw zakelijke informatie kunt vastleggen. Hij past zich moeiteloos aan de specifieke behoeftes en werkprocessen van jouw organisatie aan. Geen programmeren maar modelleren. Zodat dat jij niet enorm in de buidel hoeft te tasten.


INFORMATIEF

Ik help gebruikers met de specifieke informatie die ze voor hun taak nodig hebben. Zelfs als die informatie in andere systemen wordt vastgelegd. Gewoon om lekker te kunnen werken. Op iedere plaats, op elk moment en op het device dat bij de situatie past. Eenvoudig maar altijd veilig.

VERTROUWD

Tim werkt nauw samen met de tools die je al kent. Zoals Outlook, Excel en Word. Vastleggen wat je maakt. Soms geheel automatisch maar altijd gekoppeld aan de informatie waar het bijhoort. Iedereen die het mag zien kan het voortaan ook gemakkelijk vinden. Niet rigide maar associatief. Bijna menselijk.

MEEGROEIER

Een organisatie verandert. Net zoals de wereld er omheen. Zijn de perfecte keuzes van vandaag ook goed voor morgen? Tim stelt niet teleur. Groeit graag met je mee. Echte flexibiliteit is een gave. Een cruciale eigenschap die veel voor je verdient en nooit te kostbaar wordt.

Tim is een concept dat zich inmiddels in veel organisaties ruimschoots heeft bewezen. Grote ondernemingen met duizenden werknemers maar ook intensieve informatiewerkers in het MKB. Vanaf nu nog toegankelijker. Ook voor teams met een minder grote beurs.