Informatie voor Partners


TimWeb is een applicatie waarmee een klant zijn zakelijke informatie kan beheren. Niet zomaar een applicatie maar een uniek en eigentijds concept. Wij onderscheiden ons op 3 manieren van de gebruikelijke systemen;

COMPLEET

De klant profiteert met zijn team van een veilige centrale plaats waar ALLE zakelijke informatie bij elkaar komt. Zelfs als die informatie in andere applicaties wordt ingebracht.

ASSOCIATIEF

Ongelimiteerd informatie verbinden met alle informatie die er bijhoort. Associeren noemen wij dat. Voortaan kan de klant ook iets terugvinden met de informatie eromheen.

STIMULANS

Informatie gemakkelijker vastleggen. Direct vanuit het bedrijfsproces van de klant. Met tijdwinst als belangrijke stimulans. Want alleen dan wil iedereen er graag mee werken.

Een concept dat zich inmiddels in veel organisaties ruimschoots heeft bewezen. Grote ondernemingen met duizenden werknemers zoals RTL, Mediq en USG People maar ook kleinere intensieve informatiewerkers zoals Ypsilon, Cinergie en HPT. Vanaf nu met TimWeb nog toegankelijker. Ook voor teams met een minder grote beurs.

Achtergrondinformatie

Beeldmateriaal

Klik op de afbeeldingen om een groter exemplaar te kunnen downloaden.