A2 – Waarom TimWeb

Hieronder 10 interessante vragen. Zijn er vragen bij die jou ook bezig houden? Klik erop om het antwoord te vinden. Laat je inspireren en ontdek hoe TimWeb een echte aanwinst voor jouw team kan zijn.

Is de informatie in jouw organisatie versnipperd over verschillende systemen?
Informatie is voor een moderne organisatie van levensbelang. Over relaties, de communicatie met de buitenwereld, interne processen, productkennis en alle andere aspecten van de dagelijkse gang van zaken. Wij zien vaak dat die informatie verspreid is over verschillende systemen. Dat staat echt efficiënt werken behoorlijk in de weg.
 
De kracht van Tim schuilt nu in zijn vermogen om al die verschillende informatievormen bij elkaar te brengen. Associëren noemen wij dat. De volledige vrijheid om informatie aan elkaar te koppelen. Zelfs als die informatie in andere applicaties wordt vastgelegd.
Bewaren jouw collega's teveel zakelijke informatie in hun eigen mailbox?
Email is koning. Van eenmanszaak tot multinational. Iedereen gebruikt email. Gewoon, om zorgeloos zakelijk te kunnen communiceren. Emails versturen is emails bewaren. Want het voelt zo veilig in zo’n persoonlijke mailbox waar niemand in kan. Zelfs niet als het echt nodig is.
 
Zou je zakelijke email niet beter kunnen delen? Voor het broodnodige inzicht in de communicatie van- en voor alle leden van jouw team. Handig gekoppeld aan een project, een bedrijf, een persoon of iets anders. Of gewoon aan alles waar het bijhoort. Zodat iedereen ze ook na lange tijd gemakkelijk kan terugvinden. TimWeb regelt het allemaal.
Kan iedereen wel effectief op zijn eigen manier werken met gemeenschappelijke informatie?
Afdelingen doen dagelijks hun eigen ding. Samen voor een gemeenschappelijke doel. Allemaal werken met veel van dezelfde informatie. Eenieder echter met de focus op zijn eigen job.
 
Verschillende behoeftes en wisselende invalshoeken. Daarom is TimWeb flexibel en biedt hij het individu de ruimte. Een stevige steun in ieders rug om gewoon maximaal te kunnen presteren.
Werken die gedeelde mappen op de server nou echt zo goed?
Werken met mappen voelt misleidend vertrouwd. Efficiënte indelingen zijn moeilijk te vinden en zo lastig te handhaven. Hoe groter het team hoe zwakker de discipline. En wat te doen als de werkwijze wordt aangepast?
 
Tim kan dat beter. Open een bestand rechtstreeks vanuit de klant, een project of iedere plek die voor jou werkt. 1 keer vastleggen en overal gebruiken. Associeren met krachtige TimLinks. Op de zaak met TimWeb en onderweg met TimMobile. Voortaan is informatie altijd dichtbij.
Zou jouw organisatie minder afhankelijk willen zijn van de kennis van individuele medewerkers?
Tijden zijn veranderd. Mensen wisselen vaker van job om hun leven boeiend te houden. Hoe zorg je ervoor dat het vertrek van een collega geen verlies van kostbare kennis is?
 
TimWeb bespaart tijd bij het uitvoeren van dagelijkse taken. Een aantrekkelijke motivator om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Voor het hele team. Intussen wordt informatie verzameld en vastgelegd. Winst voor iedereen.
Wil je graag effectief met Office365 aan de slag zonder dat het ingewikkeld wordt?
Microsoft heeft met Office365 een enorme inhaalslag gemaakt. Het maken en bewerken van documenten gaat online in de browser bijna net zo goed als in de traditionele desktop programma’s. Maar wat doe je met alle documenten die je maakt?
 
Sharepoint zegt Microsoft; Teamsites uitrollen, folders inrichten, rechten definieren, apps plaatsen, gegevens archiveren… Een tikkeltje te ingewikkeld? Neem TimWeb!
 
Daarmee kun je documenten kinderlijk eenvoudig bewaren. Vanaf de eerste minuut, zonder dat er inrichting nodig is. En dankzij het unieke associatieve gegevensmodel vindt je ze ook nog eens veel gemakkelijker terug. Werk volledig online met het gouden duo TimWeb & Office365. Een eenvoudige werkplek met een browser is vanaf vandaag al genoeg.
Lijkt jou een papierloze organisatie ook zo ideaal?
Onderweg scannen met een app op jouw telefoon. En TimWeb helpt je op kantoor en onderweg met opbergen. Stuur hem gewoon een mailtje en plaats jouw document daarmee automatisch in ons unieke associatieve systeem.
 
Dankzij de ingebouwde OCR kun je dan zelfs op de inhoud zoeken. Gebruik workflow om de informatie met collega’s te delen of om er nu of later zelf wat mee te doen.
Heb je behoefte aan heldere visuele rapportage en dashboards?
Rapportage is noodzaak. Om tijdig bij te kunnen sturen. Lange lijsten werken niet. Visuele dashboards zijn koning. TimWeb brengt alle informatie bij elkaar. Ook van andere systemen in jouw organisatie. Verzamelen en visueel tonen. Samen met PowerBI in Office365. Het gouden duo scoort opnieuw!
 
Bedenk de inhoud en bouw zelf jouw ideale dashboards. Bij twijfel of gebrek aan tijd staan onze specialisten graag voor je klaar. Voortaan kunnen jullie stuurlui zelf opzoeken hoe de vlag erbij staat. Simpel en volledig interactief.
Ben je het beu dat de indeling van het scherm zo slecht bij jouw taken past?
Schermen groeien groter maar de ruimte blijft beperkt. Alles wat je nodig hebt nog steeds niet overzichtelijk in beeld. We kunnen niet anders. Alles eist zijn vaste plek. Informatie voor anderen en zelfs lege velden waar niemand iets mee doet. Ze jagen jouw belangrijke informatie naar de bodem van het scherm. Jouw scrollwieltje muist overuren om alles in beeld te bladeren.
 
TimWeb is de oplossing. Bedenk net zoveel gebruikersvelden als je nodig hebt en plaats ze daar waar ze voor jou het beste werken. En alles wat je niet gebruikt haal je gewoon weg. Een perfecte persoonlijke pasvorm. Voor jou, jouw afdeling en voor je collega’s. Als het echt moet krijgt iedereen zijn eigen scherm.

Vind jij ook dat CRM over veel meer moet gaan dan verkoop?
TimWeb kan alles met bedrijven, afdelingen en contactpersonen. Hij ontpopt zich graag als een collectief geheugen voor alle contacten die je met ze onderhoudt. En natuurlijk spelen producten, mailings, leads en verkooptrajecten een belangrijke rol. Maar er is meer. Want wat doe je met jouw documenten, projecten, met contracten of dossiers? Hoe regel je de interne communicatie en herinner je collega’s aan belangrijk werk?
 
TimWeb is een totaaloplossing waar je al jouw zakelijke informatie in kunt beheren. Een frisse verschijning die dankzij de ruime ervaring van zijn voorgangers niet terugdeinst voor samenwerking met andere systemen.