A2 – Waarom Tim

Is de informatie in jouw organisatie versnipperd over verschillende systemen?

Informatie is voor een moderne organisatie van levensbelang. Over relaties, de communicatie met de buitenwereld, interne processen, productkennis, onderzoeksresultaten en alle andere aspecten in jouw dagelijkse praktijk. Wij zien vaak dat die informatie verspreid is over verschillende systemen. Dat staat echt efficiënt werken behoorlijk in de weg.

Lees hoe Tim dat doet
De kracht van Tim schuilt in zijn vermogen om al die verschillende informatievormen bij elkaar te brengen. Associëren noemen wij dat. De volledige vrijheid om informatie aan elkaar te koppelen. Zelfs als die informatie in andere applicaties wordt vastgelegd.

Is praktisch automatiseren voor jouw organisatie ingewikkeld?

Ben je al tijden op zoek naar passende software? Kan standaard te weinig en is maatwerk te duur? Lonkt de cloud maar ben je veroordeeld tot dat eigen dure machinepark? Wil je het anders, gemakkelijker en efficiënter zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid?

Ontdek hoe wij dat aanpakken met Tim
Tim is een standaard applicatie die moeiteloos aangepast kan worden aan jouw organisatie. Geen programmeren maar modelleren. Zo maken wij ruimte voor alle informatie en werkprocessen die er bij jou toe doen. Niets minder maar ook niets meer. En dat kunnen wij snel en efficiënt. Zodat jij niet enorm in de buidel hoeft te tasten.

Bewaren jouw collega’s teveel zakelijke informatie in hun eigen mailbox?

Email is koning. Van eenmanszaak tot multinational. Iedereen gebruikt email. Gewoon, om zorgeloos zakelijk te kunnen communiceren. Emails versturen is emails bewaren. Want het voelt zo veilig met zo’n persoonlijke mailbox waar je collega’s niet in kunnen. Ook niet als het eigenlijk wel echt nodig is.

Kan dat beter met Tim?
Zou je zakelijke email niet beter kunnen delen? Maar dan wel alleen de berichten waar jij voor kiest. Handig gekoppeld aan een project, een bedrijf, een persoon of iets anders. Of gewoon aan alles waar het bijhoort. Zodat iedereen ze ook na lange tijd gemakkelijk kan terugvinden.

Werken die gedeelde mappen nou echt zo goed?

Werken met mappen voelt misleidend vertrouwd. Efficiënte indelingen zijn moeilijk te vinden en bijzonder lastig te handhaven. Hoe groter het team hoe zwakker de discipline. Vooral als de werkdruk toeneemt. En wat te doen als de werkwijze wordt aangepast?

Lees hoe Tim werkt met bestanden
Tim kan dat beter. Open een bestand rechtstreeks vanuit de klant, een project of iedere plek die voor jou werkt. 1 keer vastleggen en overal gebruiken. Associëren met krachtige TimLinks. Voortaan is informatie altijd dichtbij.

Informatie vastleggen is één. Maar haal je het er net zo gemakkelijk weer uit?

Ondernemen is rapporteren. Essentiële informatie vloeit uit alle hoeken en gaten. Hoe krijg je dat iedere keer weer vlot bij elkaar? Het liefst zonder er veel kostbare tijd mee te verliezen. Wil je speuren in lange lijsten of heb je meer behoefte aan visuele dashboards?

En hoe helpt tim daarbij?
Met Tim kun je zelf eenvoudig lijsten maken. Van alle informatie die je ermee bewaart. Handig voor op het scherm. En als je er meer mee wil maak je er gewoon met een enkele klik een Excel spreadsheet van. Of een dashboard met Microsoft PowerBI. Jij bepaalt de inhoud en Tim vernieuwt automatisch de informatie die ervoor nodig is.

Uren, kilometers en onkosten registreren voor interne- en externe medewerkers?

Wie schrijft die blijft. Jij bepaalt waar de gewerkte tijd aan toegewezen wordt. Gewoon, om ervan te leren of misschien wel om door te belasten aan de klant. Inzicht en overzicht zonder ongewenste toegang tot de financiële administratie of aparte software.

Hoe houdt Tim je bij de tijd?
Iedereen die met Tim werkt kan daar ook uren, kilometers en onkosten schrijven. Voor externe medewerkers zonder Tim bieden wij een online portaal. Koppel alles aan projecten, service tickets of ieder ander gewenst object. Maak zelf uitgebreide analyses of koppel en factureer met jouw financiële software.

Koppelen met een website of informatie verzamelen met een online portaal?

Soms wil je de buitenwereld automatisch op de hoogte houden. Of online informatie verzamelen zonder anderen toegang te geven tot jouw systeem. Zou het niet handig zijn als Tim met andere systemen kan communiceren?

Lees hoe Tim contacten legt
Dankzij onze moderne API is Tim niet verlegen. Kan praten met eenieder die de spelregels leert. Diverse websites tonen al rechtstreeks informatie uit Tim. Ook hebben wij online portals gerealiseerd. Voor klanten die hun afnemers cruciale Tim informatie of documenten laten aanleveren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en het eventuele kostenplaatje.