B2 – Professional Support

Deze gratis service is een waardevol onderdeel van het TimWeb abonnement. Een uitgekiende mix van ondersteunende diensten en faciliteiten die er op de achtergrond voor zorgen dat jij lekker aan de slag kunt met TimWeb.

Passende hulp bij het opstarten van jouw TimWeb
TimWeb vormt een krachtig team met Office 365. Dat biedt enorme voordelen voor jouw toekomst maar vergt wat handelingen bij het opstarten. Zo moeten er eenmalig instellingen in jouw Office 365 Beheer omgeving worden aangebracht.
 
Te technisch of weinig tijd? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Raad of daad? Het is aan jou om aan te geven hoeveel hulp je wenst. Wij zien een vlotte start als de mooiste manier om kennis te maken. Daarom is onze hulp een standaard onderdeel van de meegeleverde ondersteuning.
Starten met jouw bestaande informatie
Misschien wil je wel beginnen met een volle database. Voor een vliegende start met al jouw vertrouwde informatie. Daarom bieden wij onze initiële import service. Zodat jij je kunt concentreren op de nieuwe functionaliteit en alle mogelijkheden.
 
Vul de door ons aangeleverde spreadsheets met informatie en wij plaatsen ze op de meeste geschikte plaats in jouw TimWeb database. Bij de start voor ons een kleine geste, later kun je het gewoon zelf.
Dagelijkse ondersteuning bij vragen en problemen
Wij hebben er alles aan gedaan om TimWeb eenvoudig en intuïtief te laten werken. Het oordeel is aan jou. En als er dan toch twijfels of vragen zijn? Dan kun je dag en nacht bij ons terecht! Stel je vraag via de mail, schiet een ticket in op onze support portal of stel een vraag via onze social media ontmoetingsplaatsen. Wij kijken met je mee op onze accounts bij Facebook, Twitter en Google+.
 
Vragen zijn nooit verkeerd. En ze verdienen stuk voor stuk een passend antwoord. Daar maken wij ons bij Softmakers dan ook graag hard voor. Zo snel mogelijk maar altijd binnen 1 werkdag. Want jij moet op ons kunnen rekenen. Gewoon, om lekker te kunnen werken met TimWeb.
Een kennisbank en online documentatie

Deze gratis service is een waardevol onderdeel van het TimWeb abonnement. Een uitgekiende mix van ondersteunende diensten en faciliteiten die er op de achtergrond voor zorgen dat jij lekker aan de slag kunt met TimWeb.