B2 – Professional Support

Deze gratis service is een waardevol onderdeel van het Tim abonnement. Een uitgekiende mix van ondersteunende diensten en faciliteiten die er op de achtergrond voor zorgen dat jij lekker aan de slag kunt met Tim.

Passende hulp bij het opstarten van jouw Tim
Tim vormt een krachtig team met Microsoft 365. Dat biedt enorme voordelen voor jouw toekomst maar vergt wat handelingen bij het opstarten. Zo moeten er eenmalig instellingen in jouw Microsoft 365 Beheer omgeving worden aangebracht.
 
Te technisch of weinig tijd? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Raad of daad? Het is aan jou om aan te geven hoeveel hulp je wenst. Wij zien een vlotte start als de mooiste manier om kennis te maken. Daarom is onze hulp een standaard onderdeel van de meegeleverde ondersteuning.

Dagelijkse ondersteuning bij vragen en problemen
Wij hebben er alles aan gedaan om TimWeb eenvoudig en intuïtief te laten werken. Het oordeel is aan jou. En als er dan toch twijfels of vragen zijn? Dan kun je dag en nacht bij ons terecht! Stel je vraag via de mail of schiet een ticket in op onze support portal.
 
Vragen zijn nooit verkeerd. En ze verdienen stuk voor stuk een passend antwoord. Daar maken wij ons bij Softmakers dan ook graag hard voor. Zo snel mogelijk maar altijd binnen 1 werkdag. Want jij moet op ons kunnen rekenen. Gewoon, om lekker te kunnen werken met Tim.

Deze gratis service is een waardevol onderdeel van het TimWeb abonnement. Een uitgekiende mix van ondersteunende diensten en faciliteiten die er op de achtergrond voor zorgen dat jij lekker aan de slag kunt met Tim.