B4 – Aanvullende dienstverlening

Soms is het een goed idee om werk uit handen te geven. Voor als je de kennis niet in huis hebt of de eigen mensen te druk zijn. Of als je nu eenmaal hogere eisen moet stellen. Ontdek hier dat je dan ook op Softmakers kunt rekenen.

 
BESTEL JOUW AANVULLENDE DIENSTEN


Premium Support voldoet aan jouw hoogste eisen
Premium support is een betaalde aanvulling op de standaard meegeleverde Professional Support. Als jouw toepassing van Tim aan hogere eisen moet voldoen denken wij daar graag in mee. Zo zijn er mogelijkheden voor on-site support, voor telefonische ondersteuning en voor kortere responsetijden bij calamiteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw specifieke situatie te bespreken. Softmakers staat graag voor je klaar.

Realisatie van PowerBI Dashboards
Microsoft biedt PowerBI als een standaard onderdeel van Microsoft 365 aan. Een fraai gereedschap om visuele dashboards te bouwen. Dashboards die iedereen begrijpt. Waar je zelfs met de muis in kunt sturen. Tim heeft de vaardigheid om PowerBI met informatie te voeden. Informatie uit de eigen database of zelfs uit externe aan Tim gekoppelde systemen.
 
Ervaring is goud bij het bouwen van een dashboard. Ervaring met de data en ervaring met PowerBI. Onze specialisten helpen je graag op weg. Behoeftes en mogelijkheden afwegen. Samen aan de slag om stap voor stap een dashboard in te richten.
Koppeling met specifieke API's
Onze standaard API biedt de mogelijkheid voor externe systemen om informatie uit te wisselen met Tim. Meestal slechts een kwestie van de juiste afstemming. Een zaak van techneuten onder elkaar. Wij maken er graag tijd voor.
Realisatie van online portalen
Soms wil je externe gebruikers op een veilige manier toegang geven tot een deel van jouw informatie. Dat kan natuurlijk met Tim zelf maar soms is het handiger om ze een aangepaste toegang te verlenen. Bijvoorbeeld als je slechts een deel van de functionaliteit wilt aanbieden of als het een grote groep gebruikers betreft die slechts incidenteel toegang nodig hebben.
 
Het antwoord is een specifiek online portaal dat wij kunnen realiseren. Als wij weten wat jouw wensen zijn spreken we een vaste prijs af voor de realisatie. Dat kan bijzonder gunstig voor jouw organisatie zijn want de huurkosten voor portalgebruikers zijn over het algemeen laag.