B4 – Aanvullende dienstverlening

Soms is het een goed idee om werk uit handen te geven. Voor als je de kennis niet in huis hebt of de eigen mensen te druk zijn. Of als je nu eenmaal hogere eisen moet stellen. Ontdek hier dat je dan ook op Softmakers kunt rekenen.

 
BESTEL JOUW AANVULLENDE DIENSTEN


Uitgebreide implementatiebegeleiding
Starten met een nieuw systeem betekent keuzes maken. Keuzes die vooraf gaan aan ervaring. Een lastig dilemma waar we je goed bij kunnen helpen. Want onze specialisten hebben die ervaring wel. Tim is nog jong maar het unieke concept erachter niet. Daar werken inmiddels vele honderden gebruikers mee. Grote klanten en kleine klanten. Sommigen al vele jaren.
 
Jij kunt van onze kennis en ervaring profiteren. Huur bij Softmakers een Tim specialist in om bij jou op lokatie te assisteren. Om gewoon mee te sparren of om Tim voor jouw team optimaal in te laten richten. Ze zijn op afspraak per dagdeel beschikbaar. Of we maken vooraf heldere afspraken over wat we doen en en welke kosten daarbij komen kijken. Zo heb je altijd zelf in de hand hoeveel je wilt investeren.
Starten met jouw bestaande informatie
Misschien wil je wel beginnen met een volle database. Voor een vliegende start met al jouw vertrouwde informatie. Daarom bieden wij onze initiële import service. Zodat jij je kunt concentreren op de nieuwe functionaliteit en alle mogelijkheden.
 
Vul de door ons aangeleverde spreadsheets met informatie en wij plaatsen ze op de meeste geschikte plaats in jouw Tim database. Of bespreek het met ons als je ze anders wil aanleveren.
Premium Support voldoet aan jouw hoogste eisen
Premium support is een betaalde aanvulling op de standaard meegeleverde Professional Support. Als jouw toepassing van Tim aan hogere eisen moet voldoen denken wij daar graag in mee. Zo zijn er mogelijkheden voor on-site support, voor telefonische ondersteuning en voor kortere responsetijden bij calamiteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw specifieke situatie te bespreken. Softmakers staat graag voor je klaar.

Tim aanpassen aan jouw organisatie
Tim is uiterst flexibel. Vertel ons jouw wensen en behoeften en wij vertalen dat naar een passende Tim. Meestal kan dat al snel en efficiënt zonder te programmeren. En dat betekent voor jou dat je vlot kunt starten en dat de benodigde investering zal meevallen. 

Geen maatwerk maar een perfect fit. Met onze nuchtere garantie dat alles onderdeel blijft van de standaard Tim en blijft werken bij systeemvernieuwingen.

PowerBI Rapportagebegeleiding
Microsoft biedt PowerBI als een standaard onderdeel van Microsoft 365 aan. Een fraai gereedschap om visuele dashboards te bouwen. Dashboards die iedereen begrijpt. Waar je zelfs met de muis in kunt sturen. Tim heeft de vaardigheid om PowerBI met informatie te voeden. Informatie uit de eigen database of zelfs uit externe aan Tim gekoppelde systemen.
 
Ervaring is goud bij het bouwen van een dashboard. Ervaring met de data en ervaring met PowerBI. Onze specialisten helpen je graag op weg. Behoeftes en mogelijkheden afwegen. Samen aan de slag om stap voor stap een dashboard in te richten. En altijd zodanig dat je het de volgende keer zelfstandig kunt.