B4 – Aanvullende dienstverlening

Soms is het een goed idee om werk uit handen te geven. Voor als je de kennis niet in huis hebt of de eigen mensen te druk zijn. Of als je nu eenmaal hogere eisen moet stellen. Ontdek hier dat je dan ook op Softmakers kunt rekenen.

 
BESTEL JOUW AANVULLENDE DIENSTEN


Uitgebreide implementatiebegeleiding
Starten met een nieuw systeem betekent keuzes maken. Keuzes die vooraf gaan aan ervaring. Een lastig dilemma waar we je goed bij kunnen helpen. Want onze specialisten hebben die ervaring wel. TimWeb is nieuw maar het unieke concept erachter niet. Daar werken inmiddels vele honderden klanten mee. Grote klanten en kleine klanten. Sommigen al vele jaren.
 
Jij kunt van onze kennis en ervaring profiteren. Huur bij Softmakers een Tim specialist in om bij jou op lokatie te assisteren. Om gewoon mee te sparren of om TimWeb voor jouw team in te laten richten. Ze zijn op afspraak per dagdeel beschikbaar. Zo heb je altijd zelf in de hand hoeveel je wilt investeren.
Premium Support voldoet aan jouw hoogste eisen
Premium support is een betaalde aanvulling op de standaard meegeleverde Professional Support. Als jouw toepassing van TimWeb aan hogere eisen moet voldoen denken wij daar graag in mee. Zo zijn er mogelijkheden voor on-site support, voor telefonische ondersteuning en voor kortere responsetijden bij calamiteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw specifieke situatie te bespreken. Softmakers staat graag voor je klaar.

TimWeb Interface personalisatie
TimWeb is uiterst flexibel. Als het moet kan ieder lid van jouw team zelfs een aangepaste versie krijgen. Een versie met een optimale informatie indeling die perfect past bij zijn job.
 
TimWeb wordt uitgeleverd met een standaard indeling. Voor een vast bedrag per scherm passen we die graag voor je aan. Dat geldt ook voor gebruikersvelden. Vraag er net zoveel als je wil. Net zolang tot TimWeb naadloos aansluit bij jouw praktijk. Geen maatwerk maar perfect fit. Met onze nuchtere garantie dat alles blijft werken bij systeemvernieuwingen.
PowerBI Rapportagebegeleiding
Microsoft biedt PowerBI als een standaard onderdeel van Office 365 aan. Een fraai gereedschap om visuele dashboards te bouwen. Dashboards die iedereen begrijpt. Waar je zelfs met de muis in kunt sturen. TimWeb heeft de vaardigheid om PowerBI met informatie te voeden. Informatie uit de eigen database of zelfs uit externe aan TimWeb gekoppelde systemen.
 
Ervaring is goud bij het bouwen van een dashboard. Ervaring met de data en ervaring met PowerBI. Onze specialisten helpen je graag op weg. Behoeftes en mogelijkheden afwegen. Samen aan de slag om stap voor stap een dashboard in te richten. En altijd zodanig dat je het de volgende keer zelfstandig kunt.
Starten met Office 365
Als je naast de start van TimWeb nu ook wil beginnen met Office 365 kunnen wij je goed van dienst zijn.
 
Bij het maken van een doordachte keuze uit de verschillende abonnementsvormen van Microsoft, bij het regelen van technische aspecten zoals de vereiste DNS wijzigingen en de beheer instellingen van Office 365. Maar ook bij de voorbereiding en uitvoering van de migratie van jouw huidige email systeem naar Exchange Online.
 
Een ingehuurde Softmakers specialist kan in 1 dag het verschil voor je maken. En daarbij geeft hij zijn kennis zoveel mogelijk door. Zodat je daarna het beheer van Office 365 in eigen huis kunt houden.